Waarom toegevoegde suikers vrij I Topfit Suikervrij
Waarom toegevoegde suikers vrij I Topfit Suikervrij

Van het eeuwige alles-of-niets-patroon, naar een gezonde leefstijl in balans!

Herken jij dit?

Jij bent kampioen alles-of-niets’en. Als jij je eenmaal ergens voor inzet, dan ga je ook all-in! Een krachtige eigenschap, maar tevens je grootste valkuil. Als de beginnersmotivatie er weer doorheen is, dan beland je vaak weer in het andere uiterste.

Ondertussen heb je de basis van het suikervrije eten wel door.
Etiketten kennen voor jou weinig geheimen meer en wat je kunt eten als je eenmaal suikervrij bent, dat snap jij prima. 

Het is bij jou daarbij ook niet zo zeer de vraag óf suikervrij eten wel werkt. Dat heb je al lang ervaren en je weet hoeveel beter je jezelf dan voelt. 
De vraag voor jou is vooral: hoe houd ik dit vol? Hoe vind ik een balans en een gezonde middenweg. Bij jou gaat het namelijk óf hele periodes goed óf weer een hele tijd mis. 

Er komen dan gedachtes als ‘nu is het toch al mislukt’ en dan maakt het voor je gevoel vaak niet meer uit. De enige manier die voor jou goed lijkt te werken is het helemaal NIET eten. Tenminste, dat vertel je jezelf

Tegelijkertijd leef je bij het motto: het moet wel leuk blijven. Je bent een levensgenieter en lekker eten hoort daar ook bij en helemaal nooit meer iets van suiker, dat zie je toch ook niet zitten.

Die balans en hoe je die kunt bewaken, dat krijg je maar lastig uitgevogeld. Dus schommel je tussen alles of niets en begin je toch vaak op maandag opnieuw.

Een manier die je steeds erg veel opstartenergie en wilskracht kost maar vooral ook heel vermoeiend is. Het goede nieuws: het kan ook anders!

Leven met suikers in balans is zo veel fijner dat gun ik jou ook. 

Gezond en gelukkig in balans

Een gezonde leefstijl bevat in mijn visie geen restrictie. In een gezonde leefstijl in balans maak je grotendeels gezonde keuzes maar kun je óók af en toe genieten van iets lekkers en ja, daar horen ook suikers bij.

Enkel een leefstijl in balans laat je namelijk gezond én gelukkig zijn. Waarmee je je niet alleen de meerheid van de tijd fit, energiek en lekker in je vel voelt, maar ook hier en daar kunt genieten.  Eten is namelijk ook waardevolle momenten en liefde delen met anderen met minder voedzame producten en eten mag die functie ook hebben! 

Die leefstijl in

balans

die is er voor jou ook!

Hoe zorg je er nu voor dat je die gezonde leefstijl vasthoudt zonder direct de controle te verliezen als je wat met suikers eet?

Door onder andere je lichaamtype te gaan leren respecteren, evenals je hormonen, je (sociale) omgeving en je emotionele binnenwereld beter te gaan begrijpen. Om daarmee veel beter te begrijpen welke behoeften je hebt en hoe je onder alle omstandigheden, zelf de regie en de controle behoudt.

Wat houdt dit programma precies in?

Op maandag 3 juni gaan we samen eerst een week afkicken van suikers om vervolgens 2 maanden door te pakken naar die gezonde leefstijl in balans. We gaan daarmee 9 weken consequent aan de slag met het bouwen van gezonde routines en gewoontes die een fundament leggen waar je niet meer van afwijkt!

Je krijgt:

In deze cursus behandel ik 4 thema’s die cruciaal zijn voor betere en gezondere keuzes in de toekomst. Een mix van super veel kennis opdoen over voeding, én het creëren van een gezonde mindset met nuance in relatie tot suikers.

De 4 thema’s in Gezond Gelukkig:

Van wilskracht en discipline naar een nieuwe normaal

Een uitdaging als de Suikervrij Challenge, die volbreng jij prima op wilskracht en discipline. Als jij je namelijk ergens voor inzet, dan ga je er ook voor. De échte uitdaging voor jou die zit hem juist in een beetje suiker kunnen eten. In dit programma leer ik je de modus die tussen beiden extremen van alles-of-niets in zit. Zo wordt minder suikers eten daadwerkelijk een leefstijl, een nieuwe normaal. 

Voeding

Binnen dit thema leer ik je ALLES over voeding. Er vanuit gaande dat jij al beschikt over behoorlijk wat kennis over suikers & etiketten, gaan we hier een stap verder. Wat zijn koolhydraten, vetten en eiwitten? Wat is een goede balans tussen deze drie? Hoe leer je eten naar jouw behoefte? Maar ook: hoe zorg je ervoor dat je op een gezonde manier gewicht kunt verliezen? Of juist op een gezonde gewicht kunt blijven? Deze module bevat het allemaal!

Hormonen

 Binnen dit thema leer ik je hoe je vrouwelijke cyclus werkt, welke invloed je hormonen hebben op je eetkeuzes voorafgaand aan je menstruatie en hoe je je hormonen in balans krijgt. Hoe beter je je hormonen namelijk leert begrijpen, hoe gemakkelijker het wordt. Zo behoud je niet alleen grip over je eetkeuzes voorafgaand en tijdens je menstruatie, ook zorg je voor minder moodswings, minder hoofdpijn en minder krampen. Meer bewustwording = meer voordelen!

Eten bij emoties + Intermittent Fasting uitgelegd

Tot slot leer ik je alles over eten zonder honger. Hoe kan het nu dat je die eetbehoefte zo sterk voelt als je rationeel gezien genoeg hebt gegeten die dag. Vervolgens licht ik ook het onderwerp Intermittent Fasting nog uitgebreid aan je toe om voor jezelf te kunnen beoordelen of dit wat voor jou kan zijn.

Videos, werkboek & recepten

Tijdens dit programma ontvang je elke werkdag een waardevolle video van me. Ook is de kennis uitgewerkt in een super uitgebreid werkboek dat je als naslagwerk kunt gebruiken! Dit werkboek komt tevens met opdrachten om je kennis in de praktijk toe te passen. Daar bovenop ontvang je 60 heerlijke suikervrij recepten!

Voeding

Binnen dit thema leer ik je ALLES over voeding. Er vanuit gaande dat jij al beschikt over behoorlijk wat kennis over suikers & etiketten, gaan we hier een stap verder. Wat zijn koolhydraten, vetten en eiwitten? Wat is een goede balans tussen deze drie? Hoe leer je eten naar jouw behoefte? Maar ook: hoe zorg je ervoor dat je op een gezonde manier gewicht kunt verliezen? Of juist op een gezonde gewicht kunt blijven? Deze module bevat het allemaal!

Eten bij emoties + Intermittent Fasting uitgelegd

In de laatste twee modules leer ik je alles over eten zonder honger. Vervang jij suiker nog vaak door hartig snaaien? Is het hek ook daarmee vaak van de dam als je eenmaal op de bank belandt? Hier pak ik het samen met je aan door te kijken naar de oorzaak van eten zonder honger. Vervolgens staan we stil bij het onderwerp Intermittent Fasting en alle do’s en don’t’s. Hiermee kun jij zelf beoordelen of dit een interessante voglende stap voor jou kan zijn en hoe je hier vorm aan kunt geven binnen jouw huidige leefritme.

Community & coaching

Je blijft met elkaar in contact via de online community en hier vind ook de coaching plaats. Mijn team is hier elke dag aanwezig om je accountable to houden en om al je vragen tijdens het proces te beantwoorden. Ook lees je mee in het proces van anderen waardoor je ook je eigen patronen beter gaat begrijpen. De onderlinge support, tips & trics zijn super waardevol en geeft je echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Na dit programma:

Wat ontvang je:

Pakket Gezond Gelukkig t.w.v €497

– 4 Modules aan kennis
– Werkboek a 100 pagina’s met opdrachten (digitaal)
– E-Receptenboek met 30 suikervrije recepten 
– 8 Weken online coaching in de besloten community

Bonusmodule: stop het alles-of-niets denken t.w.v €97

Extra infoguide met handige tips voor portiecontrole behoud op suiker én het tackelen van het alles-of-niets denken.

BONUS: pakket Suikervrij Challenge t.w.v. €247

Je ontvangt het complete pakket aan tools dat tot de Suikervrij Challenge behoort! Dit omvat het handboek, training etiketten lezen, weekmenu’s, tussendoortjes guide, receptenboek, e-journal en motivatieguide.

Alles wat je ontvangt heeft een

totale waarde van €841

wat anderen zeggen:

De investering

Er geldt een korting van maarliefst €100 euro en bedraagt de investering geen:

€ 497,-

maar slechts:

€ 397,-

Of betaal in 3 termijnen van:

€ 133,-

De start

We starten op maandag 3 juni met dit programma.