wil jij aan de slag met minder suikers? Ga aan de slag met het weekmenu!
Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

Als jij je herkent in het gevoel dat je de controle verliest als je eenmaal begint aan zoet, dan is het tijd voor actie. Van het lezen van een e-book alleen is namelijk nog nooit iemand succesvol geworden. Je hebt het daadwerkelijk te gaan doen!

Daarom heb ik iets voor je waarmee het zetten van die eerste stap een stuk gemakkelijker wordt. Ik heb een volledig weekmenu met suikervrije maaltijden, inclusief receptenboek, voor je opgesteld waardoor je niet meer na hoeft te denken wat je dan kunt eten. 

Gemakkelijker kan bijna niet en zo weet je in ieder geval zeker dat je goed van start gaat. Want áls je dan eenmaal begint, dan wil je het ook helemaal goed doen, toch? Daar help ik je bij!

Weekmenu + receptenboek

Suikervrij weekmenu
In het weekmenu vind je:
Het receptenboek bevat:

Alle bijbehorende recepten van het weekmenu. Het voordeel van deze recepten is dat:

Nu 30 minuten met 50% korting!

Nu tijdelijk geen €19,95 maar slechts:

€9,95

Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

stop met halve pogingen wagen en kostbare wilskracht verspillen. Ga direct goed van start.

Dit is wat anderen zeggen:

SOPHIE

RE: Het weekmenu + recepten

Amai wauw wat een PRACHTIGE lijst aan allerhande hulpmiddelen en nuttige informatie! Ik kijk ernaar uit.

PS: die recepten zijn echt de max!!!! en die tussendoortjes ook.

Marjolein

RE: Het weekmenu

Wat een super handig overzicht en heerlijke recepten zijn dit Lieke! Dit heeft me echt de juiste kickstart gegeven die ik nodig had! Ik voel me zelfverzekerd om dit verder te zetten!

Sanne

RE: Heerlijk!

Hey Lieke, bij deze wilde ik je even laten weten dat ik met het hele gezin heb gesmuld van de recepten! Ik had niet gedacht dat suikervrij eten ook nog zo lekker kon zijn. Wij zijn om!

Laatste kans voor 50% korting!

Nu geen €19,95 maar slechts:

€9,95

Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik het weekmenu en het receptenboek?

Na het doen van de betaling krijg je binnen 5 minuten een e-mail met daarin de maaltijdplanner en het receptenboek.

Hoe ontvang ik het weekmenu en het receptenboek?

Nadat je je aankoop gedaan hebt ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail in je inbox. Daarin vind je beide documenten bijgevoegd.

Kan ik dit ook volgen als ik vega, vegan, glutenvrij of lactosevrij eet?

Jazeker! De maaltijden in de planner zijn heel gevarieerd. Ook worden er plantaardige alternatieven genoemd en ben je vrij om eventuele vleesvervangers te gebruiken. 

Glutenvrije opties kiezen is ook altijd mogelijk, lactosevrij is ook mogelijk door voor plantaardige, ongezoete zuivelvarianten te kiezen waar je een steeds groter aanbod in vindt.

Dit hoeft allemaal geen belemmering te zijn!

Heb je een voorbeeld van wat ik me voor moeten stellen bij de maaltijden?

Als ex-topsporter en voedingsdeskundige kijk ik naar een compleet en gezond voedingspatroon dat dicht bij de basis blijft. Je vindt in de maaltijdplanner daarom ‘gewone’ maaltijden met boterhammen, wraps, yoghurt, soep, veel groenten en zelfs pannenkoekjes. Ook heb je altijd het alternatief om een gewone Hollandse pot te koken. Dat is namelijk in de basis ook suikervrij. 

Hoeveel tijd kost het me?

De tijdsinvestering is enkel de tijd die je nodig hebt om boodschappen te doen en te koken (en hey, dat moest je toch al😉). De recepten zijn gemakkelijk en staan binnen max binnen 30 minuten op tafel. 

Is het ook geschikt als ik een grote of kleine eter ben?

Je bent helemaal vrij om te kiezen of je daadwerkelijk 6x per dag wilt eten en ook of je een grotere of kleinere portie dan aangegeven staat wilt eten. De maaltijdplanner is een leidraad voor een suikervrije invulling van je dag maar jij mag vooral naar behoefte de juiste hoeveelheden eten.