Suikervrij Challenge I Topfit suikervrij
Suikervrij Challenge I Topfit suikervrij

Suikervrij challenge

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en ontvang een link met korting om je in te schrijven voor de challenge van 1 mei!

Is jouw drang naar suiker sterker dan jouw wilskracht en wil jij eindelijk weer eens de controle terug?

Suiker, de enige constante in jouw uitdagende, wisselende leven. Het kerningrediënt van al jouw favoriete producten: Nutella, chocola, koekjes, cake, taartje, ijs of lekkere M&M’s. Ze vormen zo’n beetje steunpilaren van jouw dagelijkse voedingspatroon en de snelle snack die nooit teleurstelt. Daarbij: een dag niets van dit lekkers gegeten is een dag niet geleefd, toch?

Het witte goedje geeft jou een zaligmakend geluksgevoel en is je beste vriend in tijden van verdriet, teleurstelling maar ook in tijden van blijdschap en vreugde. De gangmaker (hint: die koeken zijn pas lekker!) die alle momenten leuker maakt.

Maar ondertussen neemt je zoete drang wel hele sterke vormen aan en wordt jouw voorgenomen 1 stukje eigenlijk standaard een halve reep. Shit, baal je toch stiekem weer van en vanaf maandag is het echt klaar met dit gesnoep en gesnaai. 

Dit patroon herhaalt zich keer op keer en hoe graag jij ook de controle wilt hebben, je lijkt het niet te kunnen winnen. Dat geeft weer een gevoel van zwakte en het gebrek aan discipline en wilskracht. Heb je nu echt 0 doorzettingsvermogen?

Suikervrij Challenge I Topfit suikervrij

Dit wil je eigenlijk niet horen,

Maar de grootste boosdoener van dit patroon zijn suikers. Suikers zorgen voor die onhoudbare drang naar meer en zorgen ervoor dat jij geen limiet kent. Ze maken je als het ware slaaf van je eigen zoete drang en zijn de reden dat jij met wilskracht en doorzettingsvermogen niet de baas wordt over dit patroon.

Maar oei, het idee aan stoppen met suikers is wel heel confronterend hè? Als je die vraag met ja kunt beantwoorden dan is dat een nog sterkere aanduiding naar dat de oplossing hier ook ligt voor jou. 

Want wat als ik je vertel dat er een wereld voor je open kan gaan met voordelen die jij nog nooit in relatie had gebracht met jouw suikerinname. 

Het kan ook anders!

Namelijk een wereld waarin:

Jouw eeuwige trek in zoet eindelijk afneemt. Niet meer stiekem snoepen en lege verpakkingen verbergen.

Je opgezette darmen veel rustiger gaan worden. Je krijgt weer een rustige, platte en blije buik!

Je gemoedstoestand stabieler wordt.
Bye bye mood swings en hallo meer constante positiviteit!

Jij meer constante energie gaat ervaren. Geen after lunch dipjes meer, maar de hele dag door kunnen.

Je een rustige huid krijgt. Minder oneffenheden en acne, maar een gavere huid als gevolg van betere voeding.

Jij gemakkelijker gewichtsverlies en een strakkere buik creëert. Eindelijk van die love handles af!

Jij eindelijk portiecontrole met suikers kent. Je lichaam geeft duidelijk aan dat het niet meer hoeft.

Je meer focus en concentratie hebt. Een van de kenmerken van suiker is brain fog en minder scherp zijn.

Jij beter slaapt en een lagere rusthartslag hebt.
Uitgeruster wakker worden en een minder opgejaagd gevoel.

Van suikerverslaafd naar

100% fit

Suikervrij Challenge I Topfit suikervrij
Suikervrij Challenge I Topfit suikervrij
Suikervrij Challenge I Topfit suikervrij

En ja ik weet waar ik het over heb!

Als je mij ooit had verteld dat ik uit eigen initiatief dit programma op zou zetten, dan had ik je niet geloofd. Als jonge topsporter was er weinig aandacht voor voeding en we leefden op producten met toegevoegde suikers. Jarenlang had ik een onwijs grote dagelijkse zoetbehoefte en ik durf nu toe te geven dat er sprake was van een suikerverslaving.

Ik at een hele zak M&M’s weg en kon dan nog denken: is die nu al leeg? Ik was me ervan bewust, maar zag niet direct de noodzaak om het anders te moeten doen én had stiekem niet de kracht en het doorzettingsvermogen om het anders te kunnen doen.

Tot ik op een bepaald punt zó klaar was met dit snoepgedrag en niet meer accepteerde dat ik deze strijd niet leek te winnen. Dit móést anders en ik begon mijn eigen suikervrij challenge.

Die periode veranderde mijn leven! Ik voelde me beter, had meer energie, werd strakker, had veel minder last van mijn darmen en ik kwam in zijn algeheel lekkerder in mijn vel te zitten. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste voor mij persoonlijk: mijn gemoedstoestand werd zóveel stabieler en ik kreeg een sterk gevoel van controle over mijn drang naar zoet terug. Voor het eerst dacht ik: WOW! Ben ik dit wel? Als ik dit eerder had geweten had ik het veel eerder gedaan.

Hieruit kwam het besef: dit is waardevol. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn leven heeft veranderd en inmiddels ook van 1000+ anderen! Dat gun ik jou ook! Dit doe ik middels de Suikervrij Challenge waarin ik jou help naar fitter in je lijf, gezonder in je mind en daarmee ook gelukkiger in je leven en je relatie met eten.

En anderen kunnen dat beter vertellen dan ik:

Suikervrij Challenge reviews
Suikervrij Challenge reviews

HOe ziet deze suikervrij challenge er precies uit?

 We starten op maandag 5 juni met 30 dagen lang suikervrij eten! It takes 30 days to create a new habit en een suikerverslaving is hardnekkig. Deze doorbreken vraagt om consistentie en commitment. 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en ontvang een link met korting om je in te schrijven voor de challenge van 1 mei!

NU TIJDELIJK MET DEZE BONUSSEN HELEMAAL GRATIS!

Suikervrij Challenge
Suikervrij Challenge
Suikervrij Challenge

Bekijk hier de bizarre transformatie van ex-suikerjunkie Babs dankzij de Suikervrij Challenge

Waarom (toegevoegd)

suikervrij

Naast mijn eigen persoonlijke ervaring ervaar ik het ook in mijn werk als voedingsdeskundige. Ik spreek op dagelijkse basis personen die kampen met schommelingen in energielevels, verminderde focus, een constante trek in zoet, twijfels rondom eigenwaarde en doorzettingsvermogen en niet helemaal blij met wat ze in de spiegel zien. Dat kan zo makkelijk anders, namelijk door ‘enkel’ eens met die suikers in je voeding aan de slag te gaan!

Echter worden we als Nederlanders ook beïnvloed door marketing en wordt ons verteld dat Sultana een gezond tussendoortje is, dat peperkoek goed is voor de stevige trek en dat een boterham met hagelslag een prima ontbijt is.

Waarom toegevoegde suikers vrij I Topfit Suikervrij
Waarom toegevoegde suikers vrij I Topfit Suikervrij
Waarom toegevoegde suikers vrij I Topfit Suikervrij

Het is geen wonder dat ik daardoor veel mensen spreek die door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om gezond voedingsadvies en die maar al te goed weten wat de after lunch dip inhoudt.

Sommigen zijn zich misschien al wel bewust van de impact van suiker en anderen zitten misschien nog in de ontkenningsfase. Voor iedereen die klachten ervaart die niet erg genoeg zijn voor de dokter, maar wel voor jouw dagelijkse frustratie: dit is jouw kans! Tijdens deze challenge ga ik je helpen om veranderingen aan te brengen voor een blijvend gezonder voedingspatroon en ik ga je handvatten geven die je gaan helpen om eindelijk je huidige patroon te kunnen doorbreken. Afrekenen met die suikers die jou in bedwang houden.

Dit is wat het eerdere deelnemers opleverde!

Meer energie

Suikervrij Challenge reviews

Mentale rust + geen zoetbehoefte meer

Zoetbehoefte en verzadiging

Minder opgeblazen en minder kilo’s

afvallen suikervrij

Betere smaakervaring!

suikervrij smaakverandering

Oftewel levensveranderend!

Suikervrij challenge reviews

Als gevolg van minder suiker eten!

Veelgestelde vragen

Ik heb deze maand sociale gelegenheden, is het dan wel geschikt?

Jazeker! Tijdens de Suikervrij Challenge focus je je namelijk maar op 1 ding, namelijk: suiker. Dat betekent tegelijkertijd ook dat er nog heel veel ander lekkers gegeten kan worden. Denk aan chips, nootjes, kaasjes, olijven en je kunt ook gewoon uit eten. Sociale gelegenheden hoeven helemaal geen obstakel te zijn en je hoeft ook niet exact te weten of dat wat je voorgeschoteld krijgt wel 100% suikervrij is. Tijdens de Challenge volgt hier meer uitleg over maar ga ervan uit: het is geen probleem!

Is alcohol toegestaan tijdens de Challenge?

Yes! Alcohol is gewoon toegestaan tijdens de Challenge. Het effect van alcohol op de bloedsuikerspiegel is minimaal. Let wel op dat het drankje op zichzelf geen suikers bevat. Wijn, bier en heldere dranken zijn suikervrij, let wel op met mixen en cocktails. Ik zou zeggen proost op jouw deelname aan de Challenge!

Is het ook geschikt als ik een gluten- of lactose-intolerantie heb of vega/vegan eet?

Dit is geen probleem. De recepten in het receptenboek en de voorbeeld maaltijden in de planner zijn heel gevarieerd. Ook worden er plantaardige alternatieven genoemd en ben je vrij om eventuele vleesvervangers te gebruiken. 

Glutenvrije opties kiezen is ook altijd mogelijk, middels de instructies voor het etiketten lezen die je krijgt tijdens de Challenge leer je dan ook de suikervrije opties te kiezen.  Ook lactosevrij is geen probleem en alles kan vervangen worden door plantaardige, ongezoete zuivelvarianten. Hier is tevens een steeds groter aanbod in vindt.

Dit hoeft dus allemaal geen belemmering te zijn en draai het maar eens om: een dieetrestrictie zou ook geen reden moeten zijn om dan maar wél suikers te moeten eten. Combineer deze en je gaat je pas echt goed voelen!

HEb je een voorbeeld van wat ik me voor moet stellen bij de maaltijden?

De maaltijden zijn heel gevarieerd en gebaseerd op alledaagse gerechten! Denk aan pasta, wraps, nasi, salades, soep, noodles en ook gewoon aardappels, vlees groenten. 

Tevens zijn de meeste avondmaaltijden vaak al suikervrij van zichzelf. Een normale Hollandse maaltijd zoals met aardappels, vlees en groenten bevat al geen suiker bijvoorbeeld. Denk dus niet te moeilijk! Daarbij dient het receptenboek slechts ter inspiratie maar ben je ook vrij om jouw eigen standaard gerechten te maken. Tijdens de Challenge leer ik je etiketten lezen en maak je al jouw maaltijden dus met gemak vanaf nu suikervrij. Easy Peasy! 

Hoeveel tijd kost het me?

De Suikervrij Challenge kost je zo veel of zo weinig tijd als je zelf wilt. De eerste week kost vaak wat extra tijd met het lezen van etiketten in de supermarkt. Daarna gaat dit vanzelf. Als je de bonus met motivatievideo's ook hebt, dan ontvang je elke dag een motivatievideo van ongeveer 5 minuutjes gemiddeld. Daarnaast kun je de interactie in de groep opzoeken maar dit is zeker niet verplicht. De recepten zijn gemakkelijk en staan binnen max binnen 30 minuten op tafel. 

Hoe moet het dan na die 30 dagen?

Tijdens de Suikervrij Challenge bereid ik je uitgebreid voor op de periode die aanbreekt nadat de Challenge is afgelopen. Ik geef je al mijn beste tips, trics en adviezen over hoe je na de Challenge een gezonde balans vindt. 

Kan ik dan hierna nooit meer suikers eten?

Mijn doel met de Suikervrij Challenge is niet dat je nooit meer suikers eet! Het doel is dat je terug in balans komt en de regie en de controle terugkrijgt over jouw suikerinname. Dat doe je door eerst af te kicken en je smaakpapillen te resetten. Daarna is het vooral belangrijk dat je een gezonde balans in relatie tot suiker krijgt. Eet dat taartje op die verjaardag, kies voor dat toetje bij dat heerlijke diner en ga voor dat ijsje in de zomer. Dat zijn de momenten dat je juist van suikers wilt genieten en hoe meer dit de uitzondering zijn op een gezond, suikervrij basispatroon, hoe meer je er juist van geniet! Die balans, daar help ik je naartoe!

Ik vind het best spannend, ga ik het wel volhouden?

Iedereen die meedoet voelt deze spanning! Je hebt inmiddels mogelijk al heel wat pogingen achter de rug waarin je 'gefaald' hebt en dat maakt dat je sceptisch bent. Begrijpelijk ook! Je brein wil je beschermen voor teleurstelling. Dit is echter ook waar mijn Suikervrij Challenge zich op onderscheidt durf ik wel te zeggen.  Er zitten onwijs veel tools en slimme technieken in verwerkt die helpen om de motivatie hoog te houden zodat jij het vol gaat houden. Het feit dat je dit proces daarbij ook met anderen deelt is bijzonder waardevol. Door je ervaringen te delen en te zien waar anderen staan, vind je zelf ook vaak de kracht om door te zetten waar je anders gestopt was. Tegelijkertijd: if it doesn't challenge you, it won't change you. Take the leap en je zult jezelf dankbaar zijn!

Niet goed, geld terug

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik je een garantie. Als je na de 30 dagen geen enkele fysieke verandering of voordeel hebt ervaren, dan krijg je van mij je geld retour minus € 25,- administratiekosten. De voorwaarden hiervoor zijn dat je 30 dagen je accountability vinkje hebt geplaatst in de online community die bij het programma hoort. Vervolgens stuur je ons binnen 1 week na afloop van het programma een mailtje (info@topfitsuikervrij.nl) met een toelichting waarom het programma voor jou niet heeft gewerkt. Recht op annulering geldt niet na verstrijken van deze week of indien je zelf eerder gestopt bent met het programma.