Training etiketten lezen
Training etiketten lezen

word je zoete drang de baas

Door etiketten te leren lezen

Waarschijnlijk herken jij je in het patroon van die hardnekkige suikers die jou steeds laten terugvallen in je constante snoep- en snaaigedrag.

Jij weet ook wel dat je eigenlijk minder suiker zou moeten eten, maar dat is wel makkelijker gezegd dan gedaan. Elke poging kost je veel wilskracht en energie, tot dusver zonder resultaat.

De manier hoe ik uiteindelijk uit dit patroon raakte was grotendeels door het leren lezen van voedingsetiketten. Het zijn namelijk de toegevoegde suikers die dit patroon veroorzaken en als je die kunt herkennen, dan krijg jij de macht in handen!

Want de reden waarom het de meesten niet lukt om uit dit snoep- en snaaigedrag te raken is vaak een van deze twee:  

Beiden zijn onnodig en heel simpel op te lossen.

Je hoeft namelijk niet de hele categorie koolhydraten uit te sluiten als je de voordelen van minder suikers wil gaan ervaren. 

Je hebt enkel de toegevoegde suikers uit te sluiten. Dat doe je door etiketten goed te leren lezen.

De supermarkten van tegenwoordig puilen namelijk uit met producten waar suikers aan toegevoegd zijn!

 Waarin je van een hele hoop producten niet eens had verwacht dat er toegevoegde suikers in zaten! 

Jij bent echter een doorzetter en dat wat jij doet, dat wil je ook goed doen. Geen halve maatregelen bij jou, en wat je aanpakt dat doe je 100% of helemaal niet.

Ga jij leren hoe je toegevoegde suiker herkent op een product, dan weet je vanaf dat moment exact wat je wel en niet meer kunt eten. Helder en overzichtelijk zodat jij het vanaf nu in één keer goed kunt doen.

 Het is tijd om met behulp van de training etiketten te leren lezen en exact te weten welke producten je wel en niet mag blijven eten om af te rekenen met dat gesnoep!

Lieke de Bever

stop met halve pogingen wagen en kostbare wilskracht verspillen. reken eindelijk goed af met die eeuwige drang naar zoet

Het leren lezen van voedingsetiketten heeft voor mij alles veranderd.

Ik kwam eindelijk van mijn suiker verslaving af doordat ik nu exact wist wat ik wel en niet kon eten. Ik kreeg precies in de gaten kreeg welke producten wel en geen suiker bevatte, waardoor de weg naar mijn doel een stuk korter en effectiever werd!

Het is namelijk heus niet zo dat je vanaf nu alles zelf moet gaan maken of speciaal naar de biowinkel of Ekoplaza moet rijden.

Daar had ik destijds namelijk ook helemaal geen tijd voor, geen zin in én het budget niet voor. Ik bleef gewoon in de normale supermarkten mijn boodschappen doen, maar ging heel bewust etiketten lezen.

En met resultaat! Ik kocht de suikervrije alternatieven, maar at daardoor ook gewoon nog steeds brood, pasta, wraps, yoghurt, crackers en andere dagelijkse producten. Het kan dus ook gemakkelijk en dat gun ik jou ook!

Daarom heb ik een training etiketten lezen gemaakt zodat jij ook jouw succes in eigen hand kunt nemen!

Wat houdt de training etiketten lezen precies in:

Dit is wat anderen over de training etiketten lezen zeggen:

Tamara

RE: Wat een waardevolle training!

Dit is echt een super waardevolle training en Lieke legt het allemaal heel duidelijk uit. Ik snap nu eindelijk hoe het écht zit met suikers en kan daardoor zelf de goede keuzes maken!

Marjolein

RE: Zoveel geleerd!

Dankjewel voor deze training Lieke. Hier heb ik eindelijk écht eens veel van geleerd.

Sanne

RE: Heel inspirerend

Door deze training snap ik eindelijk waar ik naar moet kijken als ik een product omdraai en voel ik me niet langer onwetend. Eye-opener dit!

Training etiketten lezen
Training etiketten lezen

De investering

Nu tijdelijk geen

€ 47,95

Maar slechts

€ 17,95

en je behoudt levenslang toegang tot de inhoud.

Veelgestelde vragen

Wanneer start de training?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.

Wat is de investering?

De investering is €17,95 inclusief 21% BTW.

Voor wie is de training interessant?

Voor iedereen die gezonder en suikervrij wil leren eten. Als je betere keuzes wilt kunnen maken dan heb je jezelf op te leiden in plaats van klakkeloos te vertrouwen op voedingslabels.

Blijf je toegang houden tot de online omgeving?

Ja, je blijft lifetime toegang houden, dus je kunt de training in je eigen tijd volgen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Inmiddels hebben meer dan 100 mensen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Je hoeft niets uit te leggen en krijgt je geld zonder vragen terug.

Voor wie is de training interessant?

Voor iedereen die gezonder en suikervrij wil leren eten. Als je betere keuzes wilt kunnen maken dan heb je jezelf op te leiden in plaats van klakkeloos te vertrouwen op voedingslabels.

Niet goed, geld terug

Inmiddels hebben al heel veel mensen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Je hoeft niks uit te leggen en je kunt ook nog na een jaar je geld terugvragen. Dat doe je gewoon door een mailtje te sturen.