Drang naar zoet | Stop de suikercravings I Topfit Suikervrij
Drang naar zoet | Stop de suikercravings I Topfit Suikervrij

Doe jij mee met de SSC (DJI) Suikervrij challenge?

Registration is closed
Thank you very much for being part!

Lieke de Bever – Topfit Suikervrij

Herken jij die dagelijkse, sterke zoete drang en de zoektocht naar iets suikerrijks rond 16:00 uur?

Suiker, het ingrediënt waar de gemiddelde Nederlander te veel van binnenkrijgt. Om precies te zijn, 3x zo veel als goed voor ons is!

Nederlanders eten per jaar namelijk gemiddeld zo’n 26 kilo suiker! Dat komt neer op 71g suiker per dag en dat is bijna 3x zoveel als de richtlijn voor de suikerinname voor een goede gezondheid.

En ondanks dat we denken dat die suikers ons energie geven en het de snelle snack is die nooit teleurstelt, komt dit met veel gevolgen.

Want ondertussen neemt je zoete drang wel hele sterke vormen aan en wordt jouw voorgenomen 1 stukje eigenlijk standaard een halve reep. Shit, daar baal je toch stiekem weer van jezelf en vanaf maandag is het echt klaar met dit gesnoep en gesnaai.

Op woensdagmiddag om 16:00 uur betrap je jezelf echter weer op een tripje naar de pantry op kantoor. Gewoon even lekker die Snickers eten want ach, jezelf belonen met iets lekkers moet toch kunnen. Herkenbaar?

Doe mee met de SSC (DJI) 30 dagen suikervrij challenge, kick af van die dagelijkse suikerbehoefte en ga ervaren dat:

HOe ziet deze suikervrij challenge er precies uit?

 Op maandag 1 mei gaan we met alle deelnemers vanuit SSC (DJI) de uitdaging aan om 30 dagen lang vrij van toegevoegde suikers te eten! Je wordt op alle vlakken ondersteund op deze reis:

De reguliere investering voor dit programma bedraagt €247,- maar SSC (DJI) stelt dit gratis voor jullie beschikbaar.