yes! Gelukt!

Je bent er bij!

Je ontvangt binnen 5 min een bevestiging via de mail met de link. Die heb je nodig om deel te kunnen nemen!

Niet direct een mail ontvangen? Check dan even je spam en markeer mijn mail als veilig! Plus vergeet niet om direct de datum en tijd even in je agenda te noteren! Je weet namelijk hoe dat gaat 😉 
Wil je alvast meer inspiratie opdoen? Volg me dan op Instagram of facebook via @topfitsuikervrij of luister alvast naar de podcast hieronder!

Luister hier de gratis podcast!

Kun jij wel wat extra motivatie gebruiken om minder suikers te gaan of blijven eten? In de Topfit Suikervrij podcast neem ik je elke week mee in mijn no-nonsense blik op suikers, afgewisseld met inspirerende verhalen van anderen!

Lieke de Bever
Topfit Suikervrij Podcast

#1 Van suikerjunkie naar eigenaar van mijn bedrijf Topfit Suikervrij

In deze podcast neem ik je mee door mijn verhaal als oud-topsporter en mijn relatie met suiker. Ik vertel je hoe de suikers een invloed hadden op mijn leven en mijn mind. We leefden namelijk bij het motto: “Maar we sporten toch genoeg.” Aan mijn uiterlijk was het dan ook niet af te zien, en deden we als jonge meiden niet alles enkel voor ons uiterlijk? Tot het punt dat die afhankelijkheid van suikers me zo tegen was gaan staan omdat het letterlijk voelde alsof ik niet zelf de regie in handen had over mijn keuzes. Toen ik merkte welke invloed suikers hadden op mijn leven, ging er een wereld voor me open!