Koolhydraatarm of suikervrij?

Koolhydraatarm eten is razend populair.

De zogenaamde snelle quick-fix om de gezelligheidskilo’s er weer af te krijgen. 

Je zit niet meer zo lekker in je kleding en dus begin je vanaf maandag weer.

Met frisse tegenzin komen de koolhydraatarme recepten weer tevoorschijn. 

Om weer apart voor jezelf te moeten gaan koken… 

Maar alles voor de kilo’s en het is maar tijdelijk spreek je jezelf moed in. 

Maar wist jij dat het grootste misverstand is om te denken dat koolhydraten je dik maken. 

Het zijn namelijk niet de koolhydraten die ‘aanzetten’. Het zijn de suikerrijke snacks. 

De koekjes, m&m’s, chocolade, cake en heerlijke ijsjes hebben een belangrijk aandeel.

Sterker nog, ga je énkel toegevoegd suiker weglaten dan haal je snel, meer én blijvend resultaat. 

Dan kosten die kilo’s kwijtraken je ook geen enkele moeite én kun je nog gewoon gezellig overal mee-eten zonder je aan te hoeven passen. 

In podcast 25 leg ik je het belangrijke en grote verschil uit tussen koolhydraatarm en suikervrij eten en waarom je vooral NIET alle koolhydraten wilt schrappen! 

Herken jij je in de sterke drang naar zoet? Ben jij benieuwd wat de gevolgen zijn van een suikerverslaving? Dan kan ik je aanraden om mijn gratis masterclass over suiker te volgen, waarin ik hier uitgebreid op inga. Plus natuurlijk hoe je hier vanaf komt!