Gaaf dat je erbij bent!

Je ontvangt binnen 5 min een bevestiging via de mail met de link. Die heb je nodig om deel te kunnen nemen!

Niet direct een mail ontvangen? Check dan even je spam en markeer mijn mail als veilig! Plus vergeet niet om direct de datum en tijd even in je agenda te noteren! Je weet namelijk hoe dat gaat 😉 
Wil je alvast meer inspiratie opdoen? Volg me dan op Instagram of Facebook via @topfitsuikervrij of scroll even verder naar beneden!

Wil jij meteen aan de slag?

Ik heb al wat heerlijke suikervrije recepten voor je!

De komende 30 minuten te verkrijgen voor een speciale aanbiedingsprijs!

Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

Als jij je herkent in het gevoel dat je de controle verliest als je eenmaal begint aan zoet, dan is het tijd voor actie. Want wéten dat je minder suikers zou moeten eten dat is één ding, het daadwerkelijk gaan doen is wat je het resultaat gaat brengen.

Daarom heb ik iets voor je waarmee het zetten van die eerste stap een stuk gemakkelijker wordt. Ik heb een volledig weekmenu met suikervrije maaltijden, inclusief receptenboek, voor je opgesteld waardoor je niet meer na hoeft te denken wat je dan kunt eten. 

Voordat je nu denkt: mag ik dan ook geen koolhydraten en geen fruit meer?? NEE! Mijn aanpak is anders! Ik wil je dat normale en gezonde voeding blijft eten die je ook nodig hebt op dagelijkse basis. Geen strak dieet of strikt regime. Gewoon geen toegevoegde suikers meer maar genieten van allerlei ander lekkers. 

En dat heb ik al voor je opgesteld! Gemakkelijker kan bijna niet en zo weet je in ieder geval zeker dat je goed van start gaat. Want áls je dan eenmaal begint, dan wil je het ook helemaal goed doen, toch? Daar help ik je bij!

weekmenu + receptenboek

Suikervrij weekmenu
In het weekmenu vind je:
Het receptenboek bevat:

Alle bijbehorende recepten van het weekmenu. Het voordeel van deze recepten is dat:

Nu 30 minuten met 50% korting!

Nu tijdelijk geen €19,95 maar slechts:

€9,95

Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

Dit is wat anderen over de maaltijdplanner zeggen:

SOPHIE

RE: De maaltijdplanner

Amai wauw wat een PRACHTIGE lijst aan allerhande hulpmiddelen en nuttige informatie! Ik kijk ernaar uit.

PS: die recepten zijn echt de max!!!! en die tussendoortjes ook

Marjolein

RE: De maaltijdplanner

Wat een super handig overzicht en heerlijke recepten zijn dit Lieke! Dit heeft me echt de juiste kickstart gegeven die ik nodig had! Ik voel me zelfverzekerd om dit verder te zetten!

Sanne

RE: Heel inspirerend

Hey Lieke, bij deze wilde ik je even laten weten dat ik met het hele gezin heb gesmuld van de recepten! Ik had niet gedacht dat suikervrij eten ook nog zo lekker kon zijn. Wij zijn om!

Laatste kans op 50% korting!

Nu geen €19,95 maar slechts:

€9,95

Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik het weekmenu en het receptenboek?

Na het doen van de betaling krijg je binnen 5 minuten een e-mail met daarin de maaltijdplanner en het receptenboek.

Hoe ontvang ik het weekmenu en het receptenboek?

Nadat je je aankoop gedaan hebt ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail in je inbox. Daarin vind je beide documenten bijgevoegd.

Kan ik dit ook volgen als ik vega, vegan, glutenvrij of lactosevrij eet?

Jazeker! De maaltijden in de planner zijn heel gevarieerd. Ook worden er plantaardige alternatieven genoemd en ben je vrij om eventuele vleesvervangers te gebruiken. 

Glutenvrije opties kiezen is ook altijd mogelijk, lactosevrij is ook mogelijk door voor plantaardige, ongezoete zuivelvarianten te kiezen waar je een steeds groter aanbod in vindt.

Dit hoeft allemaal geen belemmering te zijn!

Heb je een voorbeeld van wat ik me voor moeten stellen bij de maaltijden?

Als ex-topsporter en voedingsdeskundige kijk ik naar een compleet en gezond voedingspatroon dat dicht bij de basis blijft. Je vindt in de maaltijdplanner daarom ‘gewone’ maaltijden met boterhammen, wraps, yoghurt, soep, veel groenten en zelfs pannenkoekjes. Ook heb je altijd het alternatief om een gewone Hollandse pot te koken. Dat is namelijk in de basis ook suikervrij. 

Hoeveel tijd kost het me?

De tijdsinvestering is enkel de tijd die je nodig hebt om boodschappen te doen en te koken (en hey, dat moest je toch al😉). De recepten zijn gemakkelijk en staan binnen max binnen 30 minuten op tafel. 

Is het ook geschikt als ik een grote of kleine eter ben?

Je bent helemaal vrij om te kiezen of je daadwerkelijk 6x per dag wilt eten en ook of je een grotere of kleinere portie dan aangegeven staat wilt eten. De maaltijdplanner is een leidraad voor een suikervrije invulling van je dag maar jij mag vooral naar behoefte de juiste hoeveelheden eten.