Profiteer nog heel even van €25 korting!

  • 00Dag
  • 00Uur
  • 00Min
  • 00Sec

Wint jouw drang naar zoet het elke keer van je voornemen om minder te snoepen?

Ik help je in 30 dagen van je suikerverslaving af.

Profiteer nu van 2 bonussen!

  • 00Dag
  • 00Uur
  • 00Min
  • 00Sec
Bekend van:

De bewezen formule om van je suikerverslaving af te komen

Als we met alleen het advies: ‘je moet gewoon minder suiker eten’ geholpen zouden zijn, dan was je hier nu niet. 

Want dat een boterham met kaas gezonder is dat een reep chocola dat snap je zelf ook wel 😉 maar toch kiezen we vaak voor dat laatste.

In plaats van meer lezen mag er dus een verandering plaatsvinden in jouw gedrag.

In het programma De Suikervrij Challenge werk ik daarom met een unieke, krachtige methode die vooral gericht is op doen & doorzetten! Hierin:

Waardoor je al vrij snel je eerste succesjes en voordelen gaat ervaren en voelt: dit smaakt naar meer!

Eerst vanuit een klein beetje wilskracht 😉 daarna vanuit vrije wil.

Want als je eenmaal gaat ervaren wat minder suikers met je doet, dan wil je niet meer terug! 

Wat houdt dit programma precies in?

de 30 dagen Suikervrij Challenge!

Ik help je succesvol van jouw zoetverslaving af, zónder dat je je sociale leven gedag hoeft te zeggen. 

Sterker nog, ik laat je graag zien dat het leven nog gewoon door kan gaan en het resultaat behalen allemaal een stuk eenvoudiger kan dan jij nu denkt.

Daarom zijn ook (onder andere) al deze hulpmiddelen t.w.v. €300,- onderdeel van het programma!

Het handboek met het plan van aanpak!

Hierin lees je uitgebreid wat je deze 30 dagen niet en wel kunt eten en ook waarom. Dat versterkt je intrinsieke motivatie enorm en die motivatie, draagt bij aan blijvend succes!

Etiketwijs!

In deze korte training help ik je om in de supermarkt binnen 1 seconde te spotten of het een gezonde keuze is of niet. Je vliegt daarna door de supermarkt en pikt je nieuwe favo gezonde producten zo uit het schap.

4 handige weekmenu's

Om het je op dagelijkse basis extra makkelijk te maken heb ik 4 weekmenu’s voor je uitgewerkt. Zo hoef je niet na te denken over wat je kunt eten maar kies je evt. gewoon uit dit weekmenu!

30 suikervrije recepten

Van pasta tot wraps tot lekkere gevulde paprika’s. Ik laat je zien dat suikervrij eten niet moeilijk, snel en toch lekker kan zijn. Geschikt voor het hele gezin en 30 vegetarische opties! Recepten zijn ter inspiratie en niet verplicht 🙂

Slimme productlijsten

Je ontvangt tevens handige overzichten van suikervrije producten zoals sauzen, wraps, crackers, drankjes en hartige snacks! Scheelt een hoop tijd in de supermarkt! 

Tussendoortjes zonder suiker

Lastig wat je dan kunt nemen als tussendoortje? In deze guide vind je meer dan 50 suikervrije opties ter inspiratie!

Daily peptalks!

Een unieke succesfactor van dit programma is de dagelijkse motivatievideo’s die je ontvangt. Hierin help ik je er doorzetten als je het lastig hebt én geef ik je belangrijke mindsetlessen mee. 

Incl. Online begeleiding t.w.v. €150

Aanvullend op alle informatie die je ontvangt, word je dagelijks ook persoonlijk online begeleid in een online community! Je kunt hier al je vragen stellen gedurende het hele proces. Het Topfit Suikervrij team staat hier elke dag voor jou klaar!

Hoeveel tijd kost dit me dagelijks?

Je doet het niet alleen!

Een bijzonder onderdeel van dit programma is de warme, levendige Suikervrij Challenge Community waar je onderdeel van wordt. 30 dagen lang krijg je hier, naast de coaching vanuit mijn team, ook de steun en support van groepsgenoten die hetzelfde pad bewandelen. Samen kom je verder!

In deze community vind je:

En zo ervaren deelnemers dat:

Ben jij er klaar voor (of klaar mee😉).
Meld je dan nu aan incl. 2 bonussen!

Bonus 1: €50 euro korting!
Bonus 2: Zoet Zonder Suiker

Bekijk hier de bizarre transformatie van ex-suikerjunkie Babs dankzij de Suikervrij Challenge

Geen resultaat? Geld terug!

Na duizenden positieve reacties durf ik met vertrouwen te zeggen dat dit programma werkt. Mocht je nu onverhoopt na 30 dagen geen enkele fysieke verandering of voordeel ervaren? Dan krijg je je geld retour. De voorwaarden lees je onderaan deze pagina. 

Lieke de Bever

Jarenlang was ik zelf suikerverslaafd...

Ik weet als geen ander hoe het is om die suikerverslaving te ervaren.

Topfit werd ik namelijk pas ná de topsport. Toen ik ontdekte wat de impact was van al die suikers die we dagelijkse aten onder het motto: ‘we sporten toch genoeg’.

Naast het vele trainen aten we ook kilo’s ontbijtkoek, Liga’s, Sultana’s en boterhammen met een berg hagelslag. Want: je hebt wel energie nodig!

Dat ik echter ook dagelijks een onstilbare drang naar zoet had, een opgeblazen buik, moodswings en constante gedachtes aan eten dat was toch normaal? Tegelijkertijd gold vooral ook: je moet ook kunnen genieten!

Tot ik op een bepaald punt zó klaar was met dit snoepgedrag en dit van mezelf niet meer accepteerde. Dit móést anders. Ik combineerde mijn voedingskennis uit mijn studies met mijn ervaring uit de topsport en begon mijn eigen suikervrij challenge.

"Als ik dit had geweten had ik het veel eerder gedaan''

Die periode veranderde mijn leven! Ik voelde me beter, had meer energie, verloor vet op mijn buik, had veel minder last van mijn darmen en ik kwam in zijn algeheel lekkerder in mijn vel te zitten.

Maar bovenal: mijn constante drang naar – en afhankelijk van – zoet verdween en mijn gemoedstoestand werd zóveel beter. Ik dacht nog: ben ik dit wel?

En waar ik eerst nog bang was dat ik mezelf daarmee mijn grootste plezier en genot zou ontnemen, zeg ik nu: had ik dit eerder geweten, dan had ik het veel eerder gedaan! Ik heb er namelijk véél meer voor teruggekregen. 

Suikervrij Challenge programma:

Geen resultaat? Geld terug!

Na meer dan 5000 positieve reacties durf ik met vertrouwen te zeggen dat dit programma werkt. Mocht je nu onverhoopt na 30 dagen geen enkele fysieke verandering of voordeel ervaren? Dan krijg je je geld retour minus € 25,- administratiekosten. De voorwaarden hiervoor zijn dat je 30 dagen je accountability vinkje hebt geplaatst in de online community die bij het programma hoort. Vervolgens stuur je ons binnen 1 week na afloop van het programma een mailtje (info@topfitsuikervrij.nl) met een toelichting waarom het programma voor jou niet heeft gewerkt. Recht op annulering geldt niet na verstrijken van deze week of indien je zelf eerder gestopt bent met het programma.

Dit programma is geschikt voor jou als :

Dan kan ik je met zekerheid zeggen dat het programma geschikt voor je is en hoop ik vooral dat je het sprankje hoop volgt dat je naar deze pagina en dit programma leidde!

Weet namelijk ook dat iedereen het spannend vindt en dat is maar goed ook!

Een beetje gezonde spanning is namelijk ook een teken dat het wat bij je losmaakt en weet ook dat: daar waar je weerstand zit, zit je grootste groei!

Heb je nog een vraag?

Moet ik op bepaalde tijdstippen live aanwezig zijn?

Nee dat hoeft niet. Op de startdatum ontvang je in de ochtend een mail met een video van me. Die kun je kijken of luisteren op een moment dat het jou schikt. De online community start op dezelfde datum en daarin kun je ook op je eigen tijd inloggen om te delen en / of mee te lezen.

Hoeveel tijd kost het me ongeveer per dag?

Gemiddeld gezien kost het programma je maar 5 minuten per dag. Wel is het raadzaam om wat tijd te reserveren voor het lezen van de documentatie en het volgen van de training etiketten lezen. Daarna gaat het met elke dag die verstrijkt, meer vanzelf!

Is het programma ook geschikt als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Absoluut! Juist als je zwanger bent en / of borstvoeding geeft is het van belang dat je voedzame keuzes maakt voor zowel je eigen lijf als dat van je (op)groeiende kindje. Ben je bang voor gewichtsverlies? Ook hier heb ik handige tips voor opgenomen in het handboek!

Kan ik ook meedoen met een gluten / lactose / noten / pinda / fruit allergie of intolerantie?

Uiteraard is dit ook mogelijk. Je ontvang onder andere productlijsten met glutenvrije, lactosevrije én suikervrije producten. Tevens is er een glutenvrije versie van het weekmenu beschikbaar én zijn er altijd alternatieven beschikbaar voor een noten- of fruitallergie.

Kan ik ook meedoen als ik vega of veganistisch eet?

Ook dan is meedoen mogelijk. Alle recepten in het receptenboek hebben een vegetarisch alternatief. Daarnaast zijn er tegenwoordig heel veel plantaardige opties beschikbaar, zonder suiker. Ook ben ik van mening dat een vega of veganistisch eetpatroon, geen reden zou moeten zijn om wel suikers te blijven eten. Waar een wil is, is een weg 🙂

Hoe zit het met alcohol tijdens de Challenge?

Een alcoholische versnapering is gewoon toegestaan tijdens het programma! Hoe dat precies zit leg ik je uit in het handboek. Voor nu, proost! 🥂🍾 Op jouw deelname door dit nieuws 😉

Moet ik apart koken voor mijn gezin?

Absoluut NIET! Mijn doel is juist dat de Challenge naadloos integreert met je dagelijkse leven en het je zo min mogelijk extra tijd / energie kost. Je kunt daarom gewoon je gebruikelijke maaltijden blijven maken waarvan je zeker weet dat ze goed bevallen in het gezin (ik leer je ze suikervrij maken) of je haalt wat inspiratie uit de gemakkelijke, gezinsvriendelijke recepten!

Hoe om te gaan met sociale gelegenheden zoals feestjes of uit eten?

Alle leuke dingen kunnen nog gewoon doorgaan! In het handboek vind je 9 tips voor wat te kiezen als je gaat uiteten. Ook op een feestje heb je meer dan genoeg keuzeopties uit hartige hapjes zoals kaasjes, worstjes, toastje, nootjes, olijven oftewel een heerlijke hartige borrelplank met drankje! 

Wat als ik tóch een keer suikers eet tijdens het programma? Is dan alles voor niets?

Dit is een angst die velen hebben maar wat helemaal geen angst hoeft te zijn! Je kunt het namelijk niet fout doen in dit programma. Iedereen eet onbewust (of bewust) een keer suikers gedurende de 30 dagen maar de grootste winst ontstaat doordat je, wanneer je meedoet, sowieso veel meer momenten gaat hebben dat je de suikers gaat laten staan. Progressie boven perfectie. Bang dat je daardoor de motivatie verliest? In het programma zit een speciale video met een bonus peptalk voor dit soort momenten! 💪🏻

Mag ik dan hierna nóóit meer suiker eten?

Nee hoor! Helemaal nooit meer suiker eten is niet wat ik voor jou wil. Mijn doel is dat je de gezonde 80/20 balans terugkrijgt als het gaat om eten
waarbij je voor 80% gezonde keuzes maakt en voor 20% geniet van lekkers.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat je een gezonde relatie met eten behoudt. Helemaal nooit meer suiker is niet haalbaar en vooral geen doel dat je na moet willen streven.

Ik geloof juist in afkicken van de overdaad aan suiker om na het programma weer te kunnen genieten van een een beetje suiker. Zoals dat taartje op de verjaardag, het dessert op dat etentje of het vieren van de mensen die je liefhebt. De kwalitatieve suikers!

Wat als ik ben bang dat het me niet gaat lukken?

Ik snap die angst! Je hebt het namelijk al vaker geprobeerd, zonder succes…

Ga je dan nu niet weer falen?

Gaat dit programma je wél helpen na eerdere mislukte pogingen?

Je wilt voorkomen dat het geld is dat je verliest aan (weer) een mislukte poging. I hear you!

Wat goed is om te weten is dat dit programma, naast alle praktische hulpmiddelen die ik je aanreik, vooral het verschil maakt op het stukje volhouden!

Door de unieke combinatie van het stukje voeding én mindset, ga je stappen maken die je eerder niet lukten. Daardoor merk je tevens snel resultaat en dat maakt het niet alleen makkelijker maar motiveert ook enorm!  

Ik twijfel nog over iets anders

Heb je nog een ander antwoord van ons nodig alvorens je het besluit kunt nemen of dit voor jou is? Mail ons dan even op info@topfitsuikervrij.nl