Profiteer nog heel even van €25 korting!

In 30 dagen van je suikerverslaving af

En terug naar de krachtigste en mentaal sterkste versie van jezelf!

Alleen Nu met €50,- korting!

Dagen
Minuten
Seconden

alleen nu: €50 korting + gratis gezond ontbijten e-book

Bekend van:

De bewezen formule om van je suikerverslaving af te komen

Als we met alleen het advies: ‘je moet gewoon minder suiker eten’ geholpen zouden zijn, dan was je hier nu niet. 

Want dat een boterham met kaas gezonder is dat een reep chocola dat snap je zelf ook wel 😉 maar toch kiezen we vaak voor dat laatste.

In plaats van meer lezen mag er dus een verandering plaatsvinden in jouw gedrag.

In het programma De Suikervrij Challenge werk ik daarom met een unieke, krachtige methode die vooral gericht is op doen & doorzetten! Hierin:

Waardoor je al vrij snel je eerste succesjes en voordelen gaat ervaren en voelt: dit smaakt naar meer!

Eerst vanuit een klein beetje wilskracht 😉 daarna vanuit vrije wil.

Want als je eenmaal gaat ervaren wat minder suikers met je doet, dan wil je niet meer terug! 

Wat houdt dit programma precies in?

Normaal €247,-

de 30 dagen Suikervrij Challenge!

Ik help je succesvol van jouw zoetverslaving af, zónder dat je je sociale leven gedag hoeft te zeggen. 

Sterker nog, ik laat je graag zien dat het leven nog gewoon door kan gaan en het resultaat behalen allemaal een stuk eenvoudiger kan dan jij nu denkt.

Daarom zijn ook (onder andere) al deze hulpmiddelen t.w.v. €300,- onderdeel van het programma!

Het handboek met het plan van aanpak!

Hierin lees je uitgebreid wat je deze 30 dagen niet en wel kunt eten en ook waarom. Dat versterkt je intrinsieke motivatie enorm en die motivatie, draagt bij aan blijvend succes!

Etiketwijs!

In deze korte training help ik je om in de supermarkt binnen 1 seconde te spotten of het een gezonde keuze is of niet. Je vliegt daarna door de supermarkt en pikt je nieuwe favo gezonde producten zo uit het schap.

4 handige weekmenu's

Om het je op dagelijkse basis extra makkelijk te maken heb ik 4 weekmenu’s voor je uitgewerkt. Zo hoef je niet na te denken over wat je kunt eten maar kies je evt. gewoon uit dit weekmenu!

30 suikervrije recepten

Van pasta tot wraps tot lekkere gevulde paprika’s. Ik laat je zien dat suikervrij eten niet moeilijk, snel en toch lekker kan zijn. Geschikt voor het hele gezin en 30 vegetarische opties! Recepten zijn ter inspiratie en niet verplicht 🙂

Slimme productlijsten

Je ontvangt tevens handige overzichten van suikervrije producten zoals sauzen, wraps, crackers, drankjes en hartige snacks! Scheelt een hoop tijd in de supermarkt! 

Tussendoortjes zonder suiker

Lastig wat je dan kunt nemen als tussendoortje? In deze guide vind je meer dan 50 suikervrije opties ter inspiratie!

Daily peptalks!

Een unieke succesfactor van dit programma is de dagelijkse motivatievideo’s die je ontvangt. Hierin help ik je er doorzetten als je het lastig hebt én geef ik je belangrijke mindsetlessen mee. 

Incl. Online begeleiding t.w.v. €150

Aanvullend op alle informatie die je ontvangt, word je dagelijks ook persoonlijk online begeleid in een online community! Je kunt hier al je vragen stellen gedurende het hele proces. Het Topfit Suikervrij team staat hier elke dag voor jou klaar!

Hoeveel tijd kost dit me dagelijks?

Je doet het niet alleen!

Een bijzonder onderdeel van dit programma is de warme, levendige Suikervrij Challenge Community waar je onderdeel van wordt. 30 dagen lang krijg je hier, naast de coaching vanuit mijn team, ook de steun en support van groepsgenoten die hetzelfde pad bewandelen. Samen kom je verder!

In deze community vind je:

En zo ervaren deelnemers dat:

Ben jij er klaar voor (of klaar mee 😉).
Meld je dan nu aan
incl. 2 bonussen!

€50
Korting
ebook
30x ontbijten

Meld je nu aan.

Nu geen €247 maar slechts €197

Of doe al mee vanaf €67,-

Kies op welke datum jij wil starten.
Direct na aanmelden ontvang je alle informatie en kan de voorbereiding beginnen.

Bekijk hier de bizarre transformatie van ex-suikerjunkie Babs dankzij de Suikervrij Challenge

Geen resultaat? Geld terug!

Na duizenden positieve reacties durf ik met vertrouwen te zeggen dat dit programma werkt. Mocht je nu onverhoopt na 30 dagen geen enkele fysieke verandering of voordeel ervaren? Dan krijg je je geld retour. De voorwaarden lees je onderaan deze pagina. 

Lieke de Bever

Jarenlang was ik zelf suikerverslaafd...

Ik weet als geen ander hoe het is om die suikerverslaving te ervaren.

Topfit werd ik namelijk pas ná de topsport. Toen ik ontdekte wat de impact was van al die suikers die we dagelijkse aten onder het motto: ‘we sporten toch genoeg’.

Naast het vele trainen aten we ook kilo’s ontbijtkoek, Liga’s, Sultana’s en boterhammen met een berg hagelslag. Want: je hebt wel energie nodig!

Dat ik echter ook dagelijks een onstilbare drang naar zoet had, een opgeblazen buik, moodswings en constante gedachtes aan eten dat was toch normaal? Tegelijkertijd gold vooral ook: je moet ook kunnen genieten!

Tot ik op een bepaald punt zó klaar was met dit snoepgedrag en dit van mezelf niet meer accepteerde. Dit móést anders. Ik combineerde mijn voedingskennis uit mijn studies met mijn ervaring uit de topsport en begon mijn eigen suikervrij challenge.

"Als ik dit had geweten had ik het veel eerder gedaan''

Die periode veranderde mijn leven! Ik voelde me beter, had meer energie, verloor vet op mijn buik, had veel minder last van mijn darmen en ik kwam in zijn algeheel lekkerder in mijn vel te zitten.

Maar bovenal: mijn constante drang naar – en afhankelijk van – zoet verdween en mijn gemoedstoestand werd zóveel beter. Ik dacht nog: ben ik dit wel?

En waar ik eerst nog bang was dat ik mezelf daarmee mijn grootste plezier en genot zou ontnemen, zeg ik nu: had ik dit eerder geweten, dan had ik het veel eerder gedaan! Ik heb er namelijk véél meer voor teruggekregen. 

Dit programma is geschikt voor jou als :

Dan kan ik je met zekerheid zeggen dat het programma geschikt voor je is en hoop ik vooral dat je het sprankje hoop volgt dat je naar deze pagina en dit programma leidde!

Weet namelijk ook dat iedereen het spannend vindt en dat is maar goed ook!

Een beetje gezonde spanning is namelijk ook een teken dat het wat bij je losmaakt en weet ook dat: daar waar je weerstand zit, zit je grootste groei!

Nog even kort, wat krijg je allemaal:

Suikervrij Challenge pakket!

Ter waarde van €247,-

€50
Korting
ebook
30x ontbijten

Meld je nu aan.

Nu geen €247 maar slechts €197

Of doe al mee vanaf €67,-

Kies op welke datum jij wil starten.
Direct na aanmelden ontvang je alle informatie en kan de voorbereiding beginnen.

Geen resultaat? Geld terug!

Na meer dan 5000 positieve reacties durf ik met vertrouwen te zeggen dat dit programma werkt. Mocht je nu onverhoopt na 30 dagen geen enkele fysieke verandering of voordeel ervaren? Dan krijg je je geld retour minus € 25,- administratiekosten. De voorwaarden hiervoor zijn dat je 30 dagen je accountability vinkje hebt geplaatst in de online community die bij het programma hoort. Vervolgens stuur je ons binnen 1 week na afloop van het programma een mailtje (info@topfitsuikervrij.nl) met een toelichting waarom het programma voor jou niet heeft gewerkt. Recht op annulering geldt niet na verstrijken van deze week of indien je zelf eerder gestopt bent met het programma.

Heb je nog een vraag?