Yes! Verstuurd!

En terwijl je wacht op het e-book in je inbox heb ik alvast wat voor je!
Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

Als jij je herkent in het gevoel van de controle verliezen over je drang naar zoet en snoep, dan wordt dat niet direct minder van het lezen van een e-book. Sterker nog, je weet stiekem eigenijk ook al wel wat er nodig is: je hebt daadwerkelijk minder suiker te gaan eten!

Eén van de sleutels tot succes in mijn persoonlijke reis om af te kicken van de suikers is het leren lezen van etiketten. Daarmee kon ik namelijk het onderscheid maken tussen natuurlijk suiker en toegevoegd suiker. De reden waarom dát zo belangrijk is in je proces naar het eten van minder suikers is omdat:

1. Er steeds meer verborgen suikers aan onze voedingsmiddelen toegevoegd worden. Denk je de juiste keuzes te maken, dan is er een grote kans dat je nog steeds veel verborgen toegevoegde suikers binnenkrijgt.

2. Door je enkel op toegevoegde suiker te focussen, er ook nog steeds heel veel producten wél kunnen!

Ik zie namelijk ook de meeste mensen veel te rigoureus te werk gaan als ze eenmaal beginnen aan hun voornemen tot het eten van minder suikers. Dan wordt fruit, yoghurt, en de hele groep koolhydraten geschrapt want als je het doet, dan wil je het ook goed doen. Nietwaar?

Dit is niet nodig! 
En sterker nog, het is waarschijnlijk de reden dat je voornemen steeds faalt. Dat is toch niet vol te houden op de lange termijn?

Het kan ook anders, namelijk door je énkel te focussen op de toegevoegde suikers.

Dan moet je die alleen wel kunnen onderscheiden op het label van een product, en dat doe je door het etiket te leren lezen! In mijn online training etiketten leren leren leg ik je exact uit hoe je dit doet!

Nu 30 minuten met hoge korting!

Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

stop met halve pogingen wagen en kostbare wilskracht verspillen. reken eindelijk goed af met die eeuwige drang naar zoet

Wat houdt de training precies in:

Dit is wat anderen over de training zeggen:

Tamara

RE: Wat een waardevolle training!

Dit is echt een super waardevolle training en Lieke legt het allemaal heel duidelijk uit. Ik snap nu eindelijk hoe het écht zit met suikers en kan daardoor zelf de goede keuzes maken!

Marjolein

RE: Zoveel geleerd!

Dankjewel voor deze training Lieke. Hier heb ik eindelijk écht eens veel van geleerd.

Sanne

RE: Heel inspirerend

Door deze training snap ik eindelijk waar ik naar moet kijken als ik een product omdraai en voel ik me niet langer onwetend. Eye-opener dit!

Laatste kans voor een uitzonderlijk hoge korting!

Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat. Je kunt niet meer profiteren van dit voordeel.

Veelgestelde vragen

Wanneer start de training?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.

Hoe werkt het nadat ik de training aanschaf?

Nadat je de training aanschaft ontvang je direct een bevestigingsmails in je inbox. Daarin ontvang je de link naar de online omgeving inclusief jouw persoonlijke inlog gegevens. Vervolgens kun je direct van start met het volgen van de training. 

Voor wie is de training interessant?

Voor iedereen die gezonder en suikervrij wil leren eten. Als je betere keuzes wilt kunnen maken dan heb je jezelf op te leiden in plaats van klakkeloos te vertrouwen op voedingslabels.

Blijf je toegang houden tot de online omgeving?

Ja, je blijft life-time toegang houden dus je kunt de training in je eigen tijd volgen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Inmiddels hebben meer dan 100 mensen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Je hoeft niets uit te leggen en krijg je geld zonder vragen terug.

Voor wie is de training interessant?

Voor iedereen die gezonder en suikervrij wil leren eten. Als je betere keuzes wilt kunnen maken dan heb je jezelf op te leiden in plaats van klakkeloos te vertrouwen op voedingslabels.

Niet goed, geld terug

Inmiddels hebben meer dan 500 mensen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Je hoeft niks uit te leggen en je kunt ook nog na een jaar je geld terug vragen. Dat doe je gewoon door een mailtje te sturen.