Dag 1 - Goede en 'slechte' suikers, zo herken je ze.
In deze video ga je laten zien hoe je de ‘goede’ van de slechte suikers onderscheid waardoor je nog een hele hoop dingen gewoon kunt blijven eten!
Beschikbaarheid
- 00Dag
- 00Uur
- 00Min
- 00Sec
In deze video leer je:
- Waarom het verschil tussen natuurlijk suiker en toegevoegd suiker begrijpen zo belangrijk is
- Hoe dit de ''maar dan kun je toch helemaal niets meer eten'' direct oplost
- Hoe je dit verschil in suiker herkent op een etiket
- De schuilnamen van suiker
- Waar zit suiker allemaal in, waarin je het mogelijk niet had verwacht!
- Wat mag je allemaal nog wel en niet eten tijdens deze 3 daagse
Aan de slag met de opdrachten!​
Een goede voorbereiding is key! Download hier het werkboek en maak opdracht 1 en 2.
Opdracht 1: Test je kennis met de etiketten in het werkboek.
Opdracht 2: Bekijk de etiketten van een aantal producten in je keukenkastjes en vul de vragen in.Â