tijdelijke aanbieding suikervrij challenge!

Eindelijk de hele dag stabiele energie, geen opgeblazen buik meer, mentale rust rondom voeding en weer lekker in je vel, zowel fysiek als mentaal!

Als gevolg van 30 dagen suikervrij eten!

tijdelijke aanbieding
suikervrij challenge!

Eindelijk de hele dag stabiele energie, geen opgeblazen buik meer, mentale rust rondom voeding en weer lekker in je vel, zowel fysiek als mentaal! Als gevolg van 30 dagen suikervrij eten!

Suikervrij Challenge met korting!

Maak gebruik van de €50,- korting
voor deze vervalt!
normaal €247,-
nu tijdelijk 197,-

Voor deelnemers uit België voor wie Bancontact niet werkt, je mag het bedrag à €197 ook direct overschrijven naar:

Rekening: NL34BUNQ2065863064
Ten name van: Topfit Suikervrij B.V.
Omschrijving: Suikervrij Challenge

Mail dan vervolgens even een screenshot van de betaling naar info@topfitsuikervrij.nl en je ontvangt spoedig de welkomstmail. 

Suikervrij Challenge I Topfit suikervrij
Suikervrij Challenge I Topfit suikervrij
Waarom toegevoegde suikers vrij I Topfit Suikervrij

Is jouw drang naar suiker sterker dan jouw wilskracht, en wil jij eindelijk weer eens de controle terug?

Suiker, het kerningrediënt van al jouw favoriete producten. Nutella, chocola, koekjes, cake, taartje, ijs of lekkere M&M’s. Ze vormen toch wel de steunpilaren van jouw dagelijkse voedingspatroon en een dag niets van dit lekkers gegeten is een dag niet geleefd, toch?

Het witte goedje geeft jou een zaligmakend geluksgevoel en is je beste vriend in tijden van verdriet en teleurstelling maar ook in tijden van blijdschap en vreugde. De gangmaker (hint: die koeken zijn pas lekker!) die alle momenten leuker maakt.

Althans, tot je een uurtje verder bent en je bloedsuikerspiegel weer gaat dalen. Hier merk jij niets van, maar wat jij wél opmerkt is dat je lichaam met code oranje begint te roepen dat het tijd is voor een nieuwe snack en suikerdosis. Jouw gezonde verstand zegt nog dat dat beter zou zijn van niet want je snapt dat veel snoepen niet zo goed voor je is, maar het liefst zou je het wel doen.

Ondertussen verandert code oranje in code rood en jij denkt: oké dan neem ik één stukje chocola, dat moet toch wel kunnen? Maar één stukje, daarvan weet je eigenlijk dat dat niet bestaat. En stiekem is het hek daarmee van de dam. Je drang wordt onhoudbaar en het lijkt alsof je er geen verweer meer tegen kunt bieden. Je gaat volledig voor de bijl. Maar morgen… dan ga je het écht anders aanpakken en stop je met al dat gesnoep!

Dit patroon herhaalt zich keer op keer en hoe graag jij ook de controle wilt hebben, je lijkt het niet te kunnen winnen. Dat geeft weer een gevoel van zwakte en het gebrek aan discipline en wilskracht. Heb je nu echt 0 doorzettingsvermogen?

Nu weet ik dat je het eigenlijk niet wilt horen maar de grootste boosdoener van dit patroon zijn die suikers. Suiker zorgen voor die onhoudbare drang naar meer en zorgen ervoor dat jij geen limiet kent. Ze maken je als het ware slaaf van je eigen lijf, en zijn de reden dat jij met wilskracht en doorzettingsvermogen niet de baas wordt over dit patroon.

Maar oei, het idee aan stoppen met suikers is wel heel confronterend hè? Als je die vraag met ja kunt beantwoorden dan is dat een nog sterkere aanleiding naar de oplossing voor jou. Dan is suiker namelijk meer voor jou dan zo nu en dan even een lekkere beloning. Die ‘zo nu en dan’ is namelijk vaker ‘op dagelijkse basis’ en er zijn dagen dat je niet anders kan dan aan je suikerdrang toegeven.

maar wist jij

dat suikers een ontzettend groot effect hebben op jouw lijf? Omdat jij er nog nooit vanaf hebt kunnen stappen, weet je misschien niet eens welke wereld er voor je open kan gaan.

Namelijk een wereld waarin:

Jouw eeuwige trek in zoet eindelijk afneemt. Niet meer stiekem snoepen en lege verpakkingen verbergen.

Je opgezette darmen veel rustiger gaan worden. Je krijgt weer rustige, platte en blije buik!

Je gemoedstoestand stabieler wordt.
Bye bye mood swings en hallo meer constante positiviteit!

Jij meer constante energie gaat ervaren. Geen after lunch dipjes meer, maar de hele dag door kunnen.

Je een rustige huid krijgt. Minder oneffenheden en acne, maar een gavere huid als gevolg van betere voeding.

Jij gemakkelijker gewichtsverlies en een strakkere buik creëert. Eindelijk van die love handles af!

Je eindelijk portiecontrole met suikers kent. Je lichaam geeft duidelijk aan dat het niet meer hoeft.

Jij meer focus en concentratie hebt. Een van de kenmerken van suiker is brain fog en minder scherp zijn.

Je beter slaapt en een lagere rusthartslag overdag hebt. Uitgeruster wakker worden en een minder gejaagd gevoel overdag.

Van suikerverslaafd naar

100% fit

En ja ik weet waar ik het over heb!

Als je mij ooit had verteld dat ik uit eigen initiatief deze challenge op zou zetten, dan had ik je niet geloofd. Als jonge topsporter was er weinig aandacht voor voeding en we leefden op producten met toegevoegde suikers. Jarenlang had ik een onwijs grote dagelijkse zoetbehoefte en ik durf nu toe te geven dat er sprake was van een suikerverslaving.

Ik at een hele zak M&M’s weg en kon dan nog denken: is die nu al leeg? Ik was me ervan bewust, maar zag niet direct de noodzaak om het anders te moeten doen én had stiekem niet de kracht en het doorzettingsvermogen om het anders te kunnen doen.

Tot ik op een bepaald punt zó klaar was met dit snoepgedrag en niet meer accepteerde dat ik deze strijd niet leek te winnen. Dit móést anders en ik begon mijn eigen suikervrij challenge.

Die periode veranderde mijn leven! Ik voelde me beter, had meer energie, kwam strakker in mijn lichaam te zitten en had veel minder last van mijn darmen. Ik kwam in zijn algeheel lekkerder in mijn vel te zitten, maar misschien nog wel het allerbelangrijkste voor mij persoonlijk: mijn gemoedstoestand werd zó veel stabieler en ik kreeg een sterk gevoel van controle terug. Voor het eerst dacht ik: WOW! Als ik dit eerder had geweten, had ik het veel eerder gedaan.

Hieruit kwam het besef: dit is waardevol. Heel waardevol. Het bracht me namelijk een verandering voor het leven, en dat gun ik jou ook! Daarom heb ik de Suikervrij Challenge officieel opgezet om jou te helpen naar meer energie, meer fitheid en lekkerder in je vel waardoor jij je ook op alle vlakken beter gaat voelen!

Je ontvangt direct na je inschrijving een bevestigingsmail met informatie. Check ook voor de zekerheid je spambox en voeg mij toe aan je contacten zodat je geen mails mist.

Wat houdt het in:

Na 23 eerdere uitverkochte edities start de volgende groep op maandag 5 september

De investering hiervoor bedraagt €197,-!

Dit is wat het eerdere deelnemers opleverde!

Meer energie

Suikervrij Challenge reviews

Mentale rust + geen zoetbehoefte meer

Zoetbehoefte en verzadiging

Minder opgeblazen en minder kilo’s

afvallen suikervrij

Betere smaakervaring!

suikervrij smaakverandering

Oftewel levensveranderend!

Suikervrij challenge reviews

Niet goed, geld terug

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik je een garantie. Als je na de 30 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze programma en/of geen enkele fysieke verandering of voordeel ervaart, dan krijg je van mij je geld retour minus € 25,- administratiekosten. De voorwaarden hiervoor zijn dat je 30 dagen je accountability vinkje hebt geplaatst in de besloten FB groep die bij het programma hoort. Annulering kan vervolgens schriftelijk per email (hello@liekedebever.com) met een omschrijving waarom het programma voor jou niet aan de kwaliteitseisen heeft voldaan. Recht op annulering geldt niet indien de ondersteunende documenten niet aansluiten op jouw persoonlijke behoeftes, aangezien daar vóór aanschaf van het programma al duidelijk over wordt gecommuniceerd. Indien je niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, vervalt je recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren je geld retour.

Maak gebruik van de €50,- korting
voor deze vervalt!
Nu tijdelijk voor slechts €197,-
in plaats van €247

Voor deelnemers uit België voor wie Bancontact niet werkt, je mag het bedrag à €197 ook direct overschrijven naar:

Rekening: NL34BUNQ2065863064
Ten name van: Topfit Suikervrij B.V.
Omschrijving: Suikervrij Challenge

Mail dan vervolgens even een screenshot van de betaling naar info@topfitsuikervrij.nl en je ontvangt spoedig de welkomstmail.